vin på altan

De bedste undskyldninger til at drikke vin

xx12p

Er du en vin entusiast? Så kender du det måske ganske godt. Når man har så meget lyst til at åbne en vin, at man begynder at lede efter en undskyldning for at åbne en flaske. De fleste inviterer måske en ven eller to over, men der er også bare dem, som bare nyder noget vin alene i deres eget selvskab. Så er der andre, som af en af mange grunde har brug for en større grund til at drikke vin. Det kan være at økonomien er lidt tynd, så man kan ikke spilde mange penge på vin eller det kan være man ikke finder det for sundt for en selv at drikke så meget vin. Hvis du passer i den sidste kategori, så læs med her, hvornår du så kan drikke vin.

Tag til juleevent på Ledreborg

Julen er en dejlig tid for vin entusiaster. Der er så mange grunde til at åben en flaske, at alle vil blive tilfredsstillet. Så gør det det også bare så meget mere hyggeligere, at der er så meget sne derude og alle sider indenfor og varmer sig. Eller måske er de udenfor og nyde vinen. Hvad end du kan lide, så passer vin og jul sammen som boller i karry.

Men hvis du lige synes du ikke er inviteret til nok julefrokoster eller at der er alt for lang tid til juleaften, så kan du bare tage hånd om situationen selv. Hvis du synes, der skal være flere situationer til vin, så kan du bare skabe de nye situationer. Der er nemlig en masse offentlige events, som du bare kan deltage i. Juleevent på Ledreborg er en af dem. Det kan også være du kan overtage den virksomhed du arbejder eller din egen, hvis du har en, til at holde et julearrangement her. Hvis du tager et kig på billederne, vil du kunne se, hvor hyggeligt og dejligt der kan være på Ledreborg. Der fungerer også perfekt til et sted for hele familien. Der er nemlig plads til alle og der er noget for alle. Her behøver du ikke have dårlig samvittighed over at nyde et godt glas vin, ligesom du vil have det.

Det kan også være en belønning for at dyrke din yoga

Måske drømmer du om at komme i bedre form. Derfor er du måske startet til yoga eller prøver at komme i gang. Men så kan det være lidt svært med motivationen. Det kan være svært rigtigt at komme i gang. Det kan være besværligt at komme afsted. Der findes heldigvis en god løsning til mangel på motivation. Man kan give sig selv en belønning, hver gang man kommer igennem det. Og denne belønning kunne være et dejligt glas vin. Så hvis du elsker vin så meget, så kan dette fungere som en god måde at dyrke din ugentlige yoga på.

Yoga er også så fantastisk, at du kan dyrke det når som helst, hvor som helst. Så hvis du har det rigtige udstyr, så er der intet, som forhindrer dig i blot at dyrke det i din stue derhjemme. Det behøver nemlig ikke at tage den halve dag fra dig, med at du først skal afsted, ud i bilen og hen til et center. Så bagefter tilbage og i bad og så videre med hverdagen. Du kan også bare dyrke det derhjemme. Måske tidligt på dagen, så er det overstået, og så kan du hurtigt rigtigt starte på dagen. Men det er alt sammen personlig præference. Her skal du selv finde ud af, hvad der passer dig bedst. Det samme med vinen: du skal drikke sådan, som du føler dig bedst tilpas med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *