Hvem er vi?

Her kan du læse mere om os

Vi skriver om vin…

Nordicwineclub.dk er for dig, som allerede er passioneret omkring vin og for dig, som ønsker mere viden om, hvordan du køber den bedste vin, anvender udstyr, skaber de optimale opbevaringsforhold og meget mere.

Vi henvender os til alle, og på vores hjemmeside finder du masser af brugbare og relevante indlæg, du kan gøre brug af, når du skal servere den perfekte vin til fødselsdagsfesten, eller når du ønsker at købe ny vin og har brug for viden om de forskellige druer.

Vi har styr på alle aspekter omkring vin

Hos Nordicwineclub.dk er vi selv passionerede omkring vin, og dette smitter af på alle vores artikler. Vi går op i vin lige fra at udpege den rette drue til at anvende den rette teknik til at ilte. Vi sørger for, at alle og enhver kan få de bedste vinoplevelser.

Selvom vi er engagerede og har stort kendskab til de mange aspekter omkring at dyrke og købe vin, er vores blogs og artikler skrevet på et let tilgængeligt sprog. Mange artikler om vin kan blive skrevet på et sprog, hvor det kun er kendinge, som forstår meningen og indholdet. Vi ønsker derimod at dele vores passion med alle, og derfor er vores hjemmeside henvendt til enhver, som ønsker inspiration og gode råd.

Vi har forskellige kategorier, som du frit kan gå på opdagelse i blandt for at øge dit kendskab og få konkrete og gode råd:

  • Viden om druer
  • Gode råd til teknik
  • Overblik over vigtigt udstyr
  • Gode råd til at skabe de korrekte opbevaringsforhold

Det er ikke kun vin, du kan læse om hos os. Vi har også artikler om mousserende vin, som du kan gøre brug af i forbindelse med nytårsaften, fødselsdag eller en helt tredje, festlig lejlighed.

Den bedste vin handler ikke kun om at vælge den rette drue. Den bedste vin fås ved at opbevare dine flasker i den optimale temperatur samt at bruge den rette teknik til at ilte vinen og til at skænke op med.

Nordicwineclub.dk er for passionerede vinelskere og for dig med interesse for god vin

Vores artikler henvender sig til alle, som har forkærlighed for vin. Du behøver ikke have været på vinsmagning eller have plukket dine egne druer for at gøre brug af vores mange inspirerende artikler.

Hvis du allerede er passioneret om vin, vil du med sikkerhed kunne finde inspiration i vores serie af artikler om vinkøleskabe og muligheden for at investere i rødvin.

Vi sørger for at klæde dig på til at tage din hobby og passion til et nyt og højere niveau med investering i vin. Du får viden om, hvordan investeringen fungerer, og du får konkrete råd til at komme godt i gang med at få erfaringer med vininvestering.

For dig som er nysgerrig efter at købe god og velsmagende vin til en bestemt anledning, kan du gøre brug af vores artikler omhandlende mad og vin. Her får du masser af viden om, hvordan du køber den perfekte vin i forhold til dén menu, du vil servere til en særlig anledning.

Find din nye yndlings drue

Vi skriver om både de kendte og ukendte druer.

Teknik

Få helt styr på teknikken så du får mest ud af din vin.

Udstyr

Vi skriver om det vinudstyr, en hver vin elsker bør have.

Opbevaring

Se hvordan du passer bedst på de dyrbare dråber.

...også med bobler

Vi skriver også om musserende vin