Når du hellere vil nyde din vin

xx12p

Solen skinner, foråret er på vej. Fuglene synger deres muntre sange i haven og hilser varmen velkommen. Vejret er perfekt til at læse en god bog under et blødt tæppe med et glas vin ved din side.

Du kaster tæppet over dig og finder yndlingskrimien frem. Vinen poppes og spreder sin søde aroma i køkkenet, mens du henter et vinglas. Da havedøren åbnes krammer solen dig med sine varme stråler. Luften emmer af munterhed og nye kapitler. Et sted derude føres barnestemmer og latter gennem vinden. Nogle slår græs, vis sommerlige dufte kryber ud i alle afkroge af nabolaget. Dit nyvaskede tøj danser lystigt på stativet.

Liggestolen hives frem, men i det samme kaster vinden en klump mudrede blade ned fra tagrenden. Ved hjælp af en stige kravler du op og undersøger sagen, for du skal ikke risikere at ende med visne blade i din bog eller værre endnu: Din vin.

Tagrenden er fyldt med dem. Det har da også løbet lidt rigeligt over, når det har regnet, men det har du ikke tænkt så meget over. Men nu hvor du har opdaget det, kan du ikke så godt ignorere det. Du har dog heller ikke meget lyst til at bruge din fridag på det, når nu du har sat dig for at slappe fuldstændig af. Vinen er jo poppet og det hele.

Ingen grund til bekymring

Naboen får øje på dig over hegnet og ser noget bekymret ud. Han spørger, om du har brug for hjælp. Og ja, det har du, for du hverken gider eller har det rette værktøj til at rense tagrender.

Det skal du slet ikke bekymre dig om. Han har et direkte nummer til nogle professionelle, der udfører rensning af tagrender og så er de ovenikøbet billige. Ellers kan du altid gå ind på deres hjemmeside og kigge. Dem vil du da straks kontakte, for det her problem kan du ikke bare ignorere længere.

Efter det er gjort, kan du langt om længe læne dig tilbage i liggestolen og nyde den bog og den vin du har glædet dig så meget til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *