vinkælder

Investér i din vinpassion

xx12p

De fleste af os kender til investering i fast ejendom, i aktier og i obligationer, men vidste du, at man også kan investere i vin? Du kan med andre ord gøre din passion til en investering i fremtiden. At investere i vin kræver hverken stor kendskab eller en vinkælder at opbevare flaskerne i – men, hvordan fungere det så? Læs med her og find ud af, om investering i vin kunne være interessant for dig.

vintønde

Hvordan fungerer investering i vin?

De er let at tro, at investering i vin betyder, at du skal have en vinkælder og en række dyre flasker liggende i den – og sådan var det også tidligere, men i dag fungerer det på en helt andet og langt mere moderne måde, der betyder, at dine flasker holder deres værdi og du kan være helt sikker på at kunne sælge dem igen til markedsprisen, hvis du skulle få lyst til det.

I dag kører det hele gennem firmaer, der har specialiseret sig indenfor både at vælge de rette flasker, men også at opbevare dem på den optimale måde. På den måde holder flaskerne deres værdi og du har altid muligheden for at sælge dem tilbage til firmaet, hvis du vil have dine penge ud.

For de fleste er det en form for langsigtet investering og derfor vil din ROI også være relativt lav set på årsbasis, det betyder dog ikke, at det er en dårlig investering, for der er også store fordele ved vin.

Fordelene ved at investere i vin

At investere i aktier eller ejendom kan være en risikabel affære, men det viser sig på både gode og knap så gode måder, fordi dine investeringer vil være afhængige af markedet. Det betyder, at selv om der er stort udbytte, så er der også store tab. Her er vin en mere langsigtet og sikker investering, fordi de rigtig gode flasker altid holder værdien og kan sælges lige meget, hvordan markedet ellers ser ud.

vækst

Når du investerer i vin er det ikke for at drikke det, på samme måde som du ikke investerer i en ejendom for at bo i den selv.

Lån penge til din investering

Det er dyrt at investere, men hvis du gør det rigtigt, kan der være rigtig mange penge i den anden ende. Det er dog ikke alle, der har den slags opsparing eller lommepenge tilgængelige – derfor kan du vælge at låne penge på nettet til din investering.

Det er både let og hurtigt. Du får på samme tid muligheden for at lave en større investering på én gang og betale pengene tilbage løbende – som en omvendt opsparing.

På sider som stirling.dk og lagholstebro.dk kan du læse mere om dine lånemuligheder og find de bedste tilbud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *