vinkælder

Pas på vinen med det rigtige vinkøleskab

xx12p

Det er ikke alle der har muligheden for at indrette en vinkælder, hvor de dyrebare dråber kan opbevares naturligt ved den rigtigt temperatur, men de fleste entusiaster kan afse i hvert fald et stykke af køkkenet til en køle, der holder vinen god og drikkeklar.

Hvis du investerer penge i dine vine, så vil du gerne have, at de holder sig længe og ikke bliver hverken for gamle eller dårlige. Vinkøleskabe kan findes i mange forskellige størrelser og til mange forskellige priser – så læs med og find ud af, hvilken model, der passer bedst til dig!

Minimodellen

Det er ikke alle steder, der har plads til de helt store skabe, der er på størrelse med et dobbelt køleskab, men derfor er der ingen grund til at opbevare din vin på en mindre end optimal måde.

Vinkøleskabe fås også i mindre størrelser, der kan passe enten på dit køkkenbord, eller under det. De mindre modeller kan stadig skabe de bedste opbevaringsomgivelser for dine flasker og rumme et pænt antal, men de optager ikke så meget plads. Det er en både pladsbesparende og godt for dig, hvis du har lidt dyrere flasker liggende på lager.

rødvin

Den indbyggede model

Hvis du gerne vil have et vinkøleskab som en del af dit køkken, så kan du vælge at integrere det – ligesom rigtig mange gør ved både køleskabet og opvaskemaskiner. Der er udviklet modeller til både integrering, men også indbygning. Det betyder helt kort, at der er lavet en anden form for kølesystem i skabet, der gør det muligt for varmen at slippe ud, selv om skabet står i en lukket ramme.

Det er en rigtig god ide for dig, der ønsker en diskret og æstetisk løsning, der ikke stikker ud eller virker overvældende i forhold til resten af indretningen.

Det fritstående vinkøleskab

De mere eksklusive og dyre modeller er ofte de fritstående køleskabe. Der er lagt stort arbejde i både funktionen og æstetikken, hvorfor de egner sig ligegodt som en del af køkkenet som i stuen eller på kontoret.

De dyrere modeller er også dem, dr kræver at du er villig til at investere lidt mere end bare prisen på et almindeligt køleskab, når du skal ud og finde det helt rigtige. Skabene findet i helt klassiske modeller, men også langt mere detaljerede og luksuriøse, når det kommer til funkioner og materialer. Afhængigt af, om du ønsker et skab med forskellige temperaturzoner, dobbelt låge eller udført med en træfinish, så kan du finde det hos en af de mange forskellige forhandlere på nettet.

Står du ikke med pengene tilgængelige på din konto kan du vælge at undersøge mulighederne for at låne på nettet.

champagne

Der findes rigtig mange gode sider, der både giver dig oversigt over de forskellige former for lån, men også gennemgår de individuelle udbydere, så du kan sammen ligne og finde det, der passer bedste til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *